Tečaj: Vestni vajenec + KROJI

99,00 vključno z DDV

V video tečaju bomo izdelali veliko toaletno torbico s podlogo, majico z dolgimi rokavi, pajkice ter pulover z raglan rokavi.

Ob nakupu video tečaja pa BREZPLAČNO prejmeš tudi 3 KROJE v več velikostnih številkah.

V primeru nakupa VIDEO vsebin je prijava OBVEZNA!

Šifra: 9019 Kategorija:

 

 

Na tečaju Vestni vajenec, bomo nadgradili znanje šivanja. Če so osnove že osvojene in želiš vedeti še več (tečaj Nadobudni začetnik, ali samouk) je potem ta tečaj kot nalašč zate! Tečaj je razdeljen na več video posnetkov, ki si jih lahko ogledaš postopoma. Video vsebina je dolga nekoliko manj kot dve uri, s šivanjem in krojenjem pa bo celoten tečaj doma potekal najmanj 16 ur. Seveda je vse odvisno od tvojih spretnosti.

👉 Naučili te bomo šivanja večje toaletne torbice in zadrge, če je do sedaj še nisi osvojil/a.
👉 Sledi šivanje pajkic, vstavljanje elastike in izdelava dolžine pajkic.
👉 Da pa bomo naše znanje nadgradili bo naslednji projekt majica za dolgimi rokavi. Naučili te bomo vstavljanja rokavov, izdelave patentov na zapestju, zaključevanja brez šivov ter izdelave popolnega ovratnika/traku na majici.
👉 Naše znanje pa bomo ”okronali” z najtežjim projektom tega tečaja -> puloverjem z raglan rokavi (to so tisti rokavi, ki se začenjajo v vratnem izrezu). Naučili se bomo šivanja raglan rokav, našitega žepa na puloverju, ovratnika, patentov, med šivanjem pa bomo poskrbele še z nekaj šiviljskimi triki.

Ob nakupu tečaja prejmeš tudi 3 tiskane kroje BREZPLAČNO.
 Ženske pajkice Pajkec, majica z dolgimi rokavi Asja ter raglan pulover Urša. Kroje prejmeš v več velikostnih številkah.
Te ti seveda pošljemo po pošti. 😉

In kaj je najboljše pri vse video tečajih?
Da ti ostanejo za vedno tvoji. Torej ko opraviš nakup, ti ostanejo za vedno na tvojem Šivalnica profilu. Nič začasnega, omejenega. Vedno ko se ti bo zataknilo, se lahko vrneš in si ogledaš. 😉

P.S.: In ne pozabi, na tvojem Šivalnica profilu si jih lahko ogledaš tudi na telefonu ali tablici, kjerkoli imaš dostop do spleta. Torej tudi v tvoji šivalnici.

 

Ocene


Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.