VIDEO tečaj: Nadobudni začetnik

40,00 vključno z DDV

POZOR! Video je primeren za POPOLNE začetnike v svetu šivanja, ki še nikoli niso sedeli za strojem.
In pa tudi tiste, ki bi želeli obnoviti osnove, ki so s časom ‘ušle iz glave’.

V primeru nakupa VIDEO vsebin je prijava OBVEZNA!

Šifra: 9016 Kategorija:

 

Video tečaj: Nadobudni začetnik, vas popelje v svet šivanja. Začnemo na popolnem začetku, torej pri priključitvi stroja v elektriko, pedalko pod nogo ter napeljevanju niti na stroj. Kar pomeni, da si lahko POPOLN ZAČETNIK, ki še nikoli ni sedel pred strojem! Izveste vse pomembne informacije, na katere morate biti pazljivi med šivanjem. Obrazložimo in prikažemo vam kako se šiva z različnimi tačkami, katere igle uporabljati za kakšno vrsto materiala, kateri sukanec je boljši in kateri slabši. Vse o buckah in buckanju, izdelavi gumbnic ter še mnogo uporabnih informacij.

Da pa ne bomo le govorili o teoriji šivanja, pa vam prikažemo tudi kako izdelati blazinico za bucke, toaletko ter otroške baggy hlače.
Vsak postopek izdelave je opisan počasi in zelo nazorno. V primeru, da pa vam kateri del ni povsem jasen, si ga seveda lahko ponovite. 😉

In kaj je najboljše pri vse video tečajih?
Da ti ostanejo za vedno tvoji. Torej ko opraviš nakup, ti ostanejo za vedno na tvojem Šivalnica profilu. Nič začasnega, omejenega. Vedno ko se ti bo zataknilo, se lahko vrneš in si ogledaš. 😉

P.S.: In ne pozabi, na tvojem Šivalnica profilu si jih lahko ogledaš tudi na telefonu ali tablici, kjerkoli imaš dostop do spleta. Torej tudi v tvoji šivalnici.

Ocene


Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.